CONFERINȚA 2024 – 12-14 iunie 2024 Cluj, Romania

CPOE va organiza o conferință pentru organizații, biserici și alți actori din toate părțile Europei care s-au angajat să lucreze pentru a schimba viețile persoanelor vulnerabile și marginalizate din Europa Centrală și de Est.

Obiective și teme
În timpul conferinței, vom avea timp să învățăm, să reflectăm și să facem schimb de bune practici, modele de parteneriat și modalități de lucru care se potrivesc cu diferitele contexte. Vom avea sesiuni plenare cu vorbitori inspirați, vom avea ateliere de lucru pentru a vă pregăti mai bine pentru rolul dumneavoastră și ne propunem să plecăm de la Cluj cu acțiuni comune. Printre temele conferinței se numără: sănătatea mintală și gestionarea stresului, prevenirea traficului de persoane, promovarea incluziunii romilor, mobilizarea resurselor locale pentru a crește implicarea comunității, cele mai bune practici în dezvoltarea economică și dezvoltarea copilului.
Conferința va fi, de asemenea, un loc de inspirație și speranță. Dorim să oferim un loc de inspirație prin împărtășirea unor mesaje de speranță spirituală care să sublinieze relevanța a ceea ce facem. Bineînțeles, conferința include timp suficient pentru a face networking și a interacționa unii cu alții.

Program
Programul poate fi descărcat aici

Informații practice despre această conferință
Conferința va avea loc la Cluj, România. Aceasta va începe miercuri, 12 iunie și se va încheia vineri, 14 iunie. Oferim conferința sub formă de pachet (cazare pentru 4 nopți, mese și costul conferinței incluse: 335 €/persoană în cameră dublă și 435 €/persoană pentru o cameră single). Cazarea este organizată la locul de desfășurare a conferinței, ceea ce este convenabil pentru dumneavoastră. Vă puteți înscrie la conferință folosind acest link sau ne puteți contacta prin intermediul info@cpoe.nl.

CPOE este o platformă cu 40 de membri. Neam angajat să dăm putere oamenilor, organizațiilor locale și bisericilor din Europa Centrală și de Est. Suntem uniți în pasiunea noastră de a aduce o schimbare pentru persoanele care trăiesc în sărăcie și în situații vulnerabile www.cpoe.nl

 

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world