KONFERENCIA 2024 június 12-14 Kolozsvar, Románia

Konferenciát szervezünk olyan szervezetek, egyházak és más közéleti szereplők számára Európa minden részéből, akik elkötelezettek a közép- és kelet-európai marginalizált emberek életének megváltoztatása iránt.

Célok és témák
A konferencia során időt szánunk arra, hogy tanuljunk, gondolkodjunk és megismerjük a legjobb gyakorlatokat, a különböző kontextusoknak megfelelő partnerségi modelleket és munkamódszereket. Lesznek plenáris ülések inspiráló előadókkal, lesz műhelymunka (workshop), hogy Ön jobban felkészüljön a saját szerepére, és célunk, hogy közös elhatározásokkal és akciótervvel távozzunk Kolozsvárról. A konferencia néhány témája: mentális egészség és a stresszel való megküzdés, az emberkereskedelem megelőzése, a romák integrációjának előmozdítása, helyi erőforrások mozgósítása a közösségi részvétel növelése érdekében, a gazdaságfejlesztés és a gyermekfejlesztés legjobb gyakorlatai.
A konferencia az inspiráció és a remény helye is lesz. Az inspiráció helyét szeretnénk nyújtani a lelki remény üzeneteinek megosztásával, amelyek tevékenységünk alapját képezik. A konferencia természetesen bőséges időt biztosít a kapcsolatépítésre és az egymással való interakcióra is.

Program
A program innen tölthető le

Gyakorlati információk a konferenciáról
A konferenciára a romániai Kolozsváron kerül sor. A konferencia június 12-én, szerdán kezdődik és június 14-én, pénteken ér véget. A konferenciát csomagban kínáljuk (4 éjszakai szállás, étkezés és a konferencia költségei: 335 € kétágyas szobában és 435 € egyágyas szobában). A szállás a konferencia helyszínén lesz, ami, reméljük könyebbség az Ön számára. A konferenciára ezen a linken keresztül tud regisztrálni, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a info@cpoe.nl e-mail címen.

A CPOE egy 40 tagot számláló platform.
Elkötelezettek vagyunk a közép- és keleteurópai emberek, helyi szervezetek és egyházak megerősítése iránt. Egyesít bennünket a szenvedélyünk, hogy változást hozzunk a szegénységben és kiszolgáltatott helyzetben élő emberek számára.
www.cpoe.nl

 

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world